Кариби, заплењенo 1,5 тона кокаина

Заплењено 1.450 килограма кокаина у заједничкој акцији америчких и колумбијских агената на југоистоку Кариба. У вези са овим случајем до сада је ухапшено четворо грађана Венецуеле и један Колумбијац.

Агенти америчке и колумбијске службе за борбу против дроге, заплениле су 1.450 килограма кокаина, у заједничкој акцији на југоистоку Кариба, саопштиле су власти.

Колумбијска полиција навела је да је послала дојаву америчким колегама да верују да се на глисеру, који највероватније припада клану Лос Урабењос, налази дрога.

Америчка агенција за борбу против дроге ангажовала је морнарицу САД која је у међународним водама пресрела колумбијски брод, пренео је АФП.

Брод је испловио из града Манаура и кренуо ка Доминиканској Републици, а на њему се налазило 1.450 килограма кокаина.

У вези са овим случајем, до сада је ухапшено четворо грађана Венецуеле и један Колумбијац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи