Читај ми!

Туча у венецуеланском парламенту

Већи број посланика повређен у тучи у парламенту Венецуеле. До обрачуна дошло због оштрих разлика везаних за недавне председничке изборе.

У сали Народне скупштине Венецуеле потукли су се посланици власти и опозиције када је већи број парламентараца повређен.

До обрачуна је дошло због оштрих разлика везаних за недавне председничке изборе.

Према наводима опозиције њихови посланици су нападнути када су протестовали јер им је ускраћено право да говоре, док су представници власти оптужили, како су рекли, своје фашистичке ривале за почетак туче.

Председник Николас Мадуро рекао је да је опозиција испровоцирала насиље и да се то не сме поновити.

Агенције оцењују да је туча одраз стања на политичкој сцени Венецуеле после смрти дугогошњег председника Уга Чавеса и председничких избора чије резултате опозиција није признала.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи