Читај ми!

Разбијена нарко-банда у Шпанији

Полиција у Шпанији разбила велики ланац трговине наркотицима, ухапсила 35 људи и запленила више од 11 тона хашиша.

Шпанска полиција разбила је велики ланац трговине наркотицима, ухапсила 35 људи и запленила више од 11 тона хашиша, саопштено је у Мадриду.

"Демонтирана је организација која контролише цео ланац трговине, од производње до паковања (дроге), као и превоз до Шпаније, складиштење и дистрибуцију широм Европе, посебно у Француској, Белгији, Енглеској и Холандији", саопштила је шпанска полиција, пренела је агенција АФП.

Главно складиште шпанског нарко-ланца налази се у централном региону Толедо, 70 километара од Мадрида, где је полиција запленила 8,5 тона дроге, од укупно више 11 тона заплењених наркотика.

Шпанска полиција је, у истој акцији, запленила и 150.000 евра у готовини, 14 возила и 109 мобилних телефона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 03. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи