Читај ми!

"Младићево наслеђе" за туристе

У понуди британске туристичке агенције за мај планиран обилазак Сребренице, Сарајева и Београда, у оквиру путовања "Младићево наслеђе". Водич ће бити професор историје на универзитету Мејн.

Једна британска турнистичка агенција ставила је у понуду путовање под називом "Младићево наслеђе", а они који буду заинтересовани имаће прилику да по цени од 2.400 фунти обиђу нека места у Босни и Херцеговини и Србији.

Предвиђено је да аранжман траје од 19. до 27. маја, а водич ће бити бивши амерички дипломата Луис Сел, који сада ради као професор историје на универзитету Мејн.

За тих осам дана, планиран је обилазак Сребренице, Сарајева и Београда. У проспекту се наводи да ће туристи обићи брда изнад Сарајева, као и чувени тунел који је био једини начин да се изађе из опкољеног Сарајева.

У Београду је планирана посета затворској јединици у којој је Ратко Младић боравио пре изручења Хашком трибуналу.

Агенција "Политикалтурс" најавила је и туру по, како се наводи, "најмлађој европској држави", Косову. Тај аранжман планиран је за јесен ове године, а према најави требало би да кошта 2.500 фунти.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи