Читај ми!

"Коста Алегра" стигла у Викторију

Три дана после пожара због кога су мотори престали да раде, крузер "Коста Алегра" стигао у луку Викторија на Сејшелима. Брод, који су до луке довукли тегљачи, са више од хиљаду путника и чланова посаде, плутао Индијским океаном.

Луксузни брод "Коста Алегра" стигао је уз помоћ бродова тегљача у луку и главни град Сејшела Викторију, три дана после пожара због којег су његови мотори престали да раде. Брод са више од хиљаду путника и чланова посаде плутао у водама Индијског океана.

Италијански брод дочекало је тридесетак новинара, а Црвени крст је поставио шаторе и довезао амбулантна кола.

Брод "Коста Алегра", дугачак 188 метара, са 635 путника и 413 чланова посаде, у суботу је испловио из луке на Мадагаскару и кренуо преко Сејшела у Оман и Египат.

На броду "Коста Алегра" у Индијском океану пре три дана избио је пожар, услед чега је нестало струје, па су и мотори престали да раде. Тада нико није повређен, а пожар је угашен убрзо.

Тај инцидент догодио се само шест недеља пошто се много већи брод у власништву исте компаније, "Коста Конкордија", насукао код острва Ђиљо са 4.229 путника и чланова посаде, када је живот изгубило 32 људи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи