Читај ми!

Бомба на "Схифолу"?

На амстердамском аеродром "Схифол" ухапшен мушкарац после дојаве о подметнутој бомби. Затворени терминали за међународни саобраћај, а део аеродрома евакуисан. Полиција претражује аеродромски комплекс.

Холандска полиција ухапсила је једну особу после дојавае о бомби на амстердамском аеродрому "Схифол", након чега је евакуисан један део ове ваздушне луке.

Портпарол аеродромске полиције Мартин Белен рекао је да су два главна терминала за одласке евакуисана и да полиција претражује тај део аеродрома.

Како пишу холандски медији, полиција је ухапсила мушкарца који се понашао "сумњиво" и који је био видно узнемирен и рекао људима да у ранцу има бомбу. Појавиле су се и непроверене информације да је бомба постављена у једном од тоалета.

Још није познато да ли су неки од летова преусмерени, али се такав потез очекује све док се не утврди да ли је реч о лажној дојави или правој бомби.

Аеродром "Схифол" један је од најпрометнијих европских аеродрома.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи