Читај ми!

Одала га глупост

Наркодилер са Сицилије Микеле Грасо ухапшен у Лондону након што је полиција видела где се скрива на основу фотографија са Фејсбука. Операција хапшења названа је симболично, "Биг Бен".

Микеле Грасо неславно је завршио своју каријеру наркодилера. После бекства са Сицилије, на Фејсбук је поставио слике како се проводи у Лондону, па га је полиција лако пронашла и ухапсила.

Грасо је 2010. године "нестао без трага" из Таормине где га је полиција тражила због продаје наркотика. Прошле године, Грасо је у одсуству осуђен на пет година затвора, уз казну од 24.000 евра.

Не би ли исмејао италијанске детективе, на друштвеним мрежама променио је пребивалиште у Алкатраз.

Међутим, уместо да се притаји, Грасо се редовно хвалио пријатељима како се добро проводи и све то поткрепљивао фотографијама – из ноћних клубова, са Лондонског моста, па чак и из Музеја "Мадам Тисо" док грли воштане фигуре Барака Обаме и Тома Круза.

"Фантастично! Видите ли како ми је овде лепо?", писао је Грасо у коментарима својих фотографија.

Прошлог месеца, Микеле је објавио своју слику како ради у кухињи једне пицерије и при том написао о ком ресторану је реч.

Италијанска полиција ступила је у контакт са Интерполом и британским колегама, а Микеле Грасо сада се налази иза решетака у Риму.

Операција хапшења названа је "Биг Бен".

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи