Читај ми!

Ниш: Владимир Станојевић - „Херој Београдског маратона“

Радио-водитељ Владимир Станојевић из Ниша добитник је награде "Херој Београдског маратона". Признање је добио јер је после победе над карциномом, пет пута трчао на Београдском маратону.

Дипломирани новинар и водитељ Банкер радија Владимир Станојевић, награду "херој Београдског маратона" добио је, јер је после карцинома, савладао и једну од најтежих и најизазовнијих трка у спорту:

“Кад вам неко каже да сте херој највећег спортског догађаја у Србији, ове године је 10000 људи трчало, ту су неки невероватни људи примили ову награду и ове и претходних година и заиста ми је била велика част, осећао сам се више него добро”, наводи Владимир Станојевић, радио водитељ.

Влади су пре 10 година открили малигни тумор тестиса, срећом без метастаза. Прошао је две операције, хемиотерапије и петогодишње контроле:

“Ја се сећам тог ултразвука, тог прегледа, то кад чујете, наредна мисао је - Боже још колико ћу ја да живим, зашто баш ја, осећао сам се добро, спортски сам тип, нико у породици нема карцином, али онда некако сваки наредни преглед је био добар”, истиче Владимир Станојевић.

Влада је одлучио да своја искуства са карциномом, јавно подели. То је било важно за многе.

“Јављали су ми се људи из Новог Сада, људи из Црне Горе, из читавог региона људи нађу ову причу. Значи им заиста да чују ову причу не од лекара, не неку другу прогнозу, баш од неког ко је кроз све прошао”, закључује Владимир.

Позитивну енергију Влада шири са таласа Банкер радија. Он је "херој Београдског маратона", али и херој Ниша и родног Пирота.

 

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи