У Шапцу, трећина буџета за капиталне инвестиције

Скоро трећина средстава из буџета Града Шапца ове године намењена је за капиталне инвестиције. Пролећна грађевинска сезона, почела је реконструкцијом најфреквентнијих саобраћајница.

Да би део улице поред градског парка добио лепши изглед, биће потребно седам дана без кише и 160 тона асфалт бетона. После стругања старог слоја, радници нивелишу шахтове и сливнике а суграђани нестрљиво очекују завршетак радова.

Грађани су задовољни: "Град ће бити лепши и чистији, и увек је добро када се нешто ради."

Улица Косте Абрашевића, прва је добила нови слој асфалта. До сада је реконструисано пет саобраћајница.

"Међу њима је и једна од најдужих у граду, улица Војводе Мишића, укупне дужине 1.140 метара", каже Виолета Шестић, директорка ЈП "Инфраструктура", "након централног дела града, изместићемо се и на обод, кренућемо са радом и у приградским насељима, али и у сеоским месним заједницама. У складу са резултатима поступка непосредног изјашњавања грађана, укупан буџет износи 326 милиона динара и у плану је реконструкција четрдесет саобраћајница."

Поред реконструкције улица и насеља Бенска Бара, Шабац ће, између осталог добити и Савску авенију, која ће град повезати са реком.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи