Зустављен пожар на Мокрој Гори

Пожар на Мокрој Гори локализован са три стране. Ватра заустављена и на проблематичној деоници од 400 метара. Током ноћи на том делу дежураће 70 људи.

Пожар на брду Пањак изнад Мокре Горе је са свих страна заустављен, а током ноћи 70 људи ће дежурати на једној проблематичној деоници, рекао је Горан Николић из Сектора за ванредне ситуације МУП-а Србије.

Наводећи да је пожар са три стране локализован још у току дана, Николић је нагласио да је проблем био на једној деоници у дужини од 400 метара.

"Успели смо да зауставимо пожар и на тој деоници, међутим не можемо да кажем да смо га локализовали. Током ноћи на том делу дежураће око 70 људи", рекао је Николић.

Он је раније казао да се пожар проширио на око 25 до 30 хектара четинарске шуме, а велика задимљеност онемогућавала је да се пожар гаси из хеликоптера.

Према његовим речима, пожаром је углавном захваћена трава и борове иглице које на појединим местима достижу висину од 70 центиметара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи