Опрез, мокри коловози

У целој Србији је јутрос облачно, у неким деловима падају слаба киша или слаб снега, коловози су мокри, а понегде има и сумаглице, па Ауто-мото савез Србије препоручује опрезну вожњу.

Према најавама метеоролога, на путевима у вишим планинским, а понегде и у нижим пределима, у току дана се очекују снежне падавине на које возачи морају бити спремни, а због којих је увек неопходно поседовати обавезну зимску опрему.

Данас и сутра у јужним, југоисточним и источним крајевима очекује се формирање снежног покривача, у нижим пределима од 5-10 центиметара, а у планинским од 15-25 центиметара.

АМСС подсећа да возила морају бити опремљена са све четири зимске гуме, ако се због временских услова на коловозу налази снег, лед или поледица.

Према подацима Управе граничне полиције, на нашим граничним прелазима задржавања за путничка возила нису дужа од 20 минута, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи