Вишесатна чекања на Батровцима и Хоргошу

На Батровцима се на излазу из Србије чека више од седам сати, а на Хоргошу више од четири сата. Због константног прилива возила могућа су и дужа задржавања, саопштава АМСС.

Како би се растеретио гранични прелаз Батровци, саобраћајна полиција врши преусмеравање на друге прелазе због чега се у наредним сатима очекују и дужа задржавања на Шиду.

Препорука је да возачи користе прелазе Бачка Планка, Сот, Богојево и Бездан.

На Хоргошу са Мађарском границом због детаљне контроле мађарских власти долази до формирања дугих колона на изласку из Србије, због чега су на излазу из Србије задржавања вишесатна.

Потребно је више од четири сата за прелазак овог граничног прелаза. У наредним сатима очекују се и дужа задржавање на ГП Хоргош, па је препорука да возачи користе прелазе Келебија, Бачки Брег који су отворени од 0-24 часа. ГП Бајмок, Бачки Виногради, Хоргош II и Ђала отворени од 07-19 часова.

Налазимо се у данима још једног туристичког таласа, и овог викенда очекује нас још једна смена туриста.

На путевима је већи број домаћих возила, али и страних држављана који пролазе кроз нашу земљу.

На наплатним рампама отворени су сви расположиви канали за наплату путарине, али је на наплатној станици Сириг задржавање 40 минута.

На појединим наплатним станицама Стара Пазова и Наис треба очекивати и дужа задржавања а тренутно су до 10 минута.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи