Појачан саобраћај према Црној Гори, Македонији и Бугарској

Возаче у Србији и данас очекује појачан интензитет саобраћаја на свим путевима, а посебно ка Црној Гори, Македонији и Бугарској.

Због високих дневних температура Ауто-мото савез Србије возачима саветује да за дужа путовања користе ране јутарње или касније поподневне сате, праве чешће паузе у вожњи и користе више течности.

Време заџавања на границама је променљиво због туристичке сезоне и појачаног саобраћаја.

Према последњим подацима Управе граничне полиције РС, на нашим граничним прелазима саобраћај је за сада умереног интензитета.

У сатима појачаног саобраћаја возачима се саветује да користе мање фреквентне прелазе са Мађарском као што су Бачки Брег и Келебија, а само за путничка возила од 7-19 часова отворени су Хоргош два, Бајмок, Бачки Виногради и Ђала.

У случају већег броја возила на граници са Хрватском АМСС саветује се коришћење ГП Шид или Бачка Паланка, а у случају пута у Црну Гору, поред ГП Бродарево може се користити и користити и ГП Јабука.

Када је реч о радовима на путу, у понедељак, 10.07. на државном путу првог Б реда број 22, на деоници Лазаревац-Љиг, у месту Ћелије, изводиће се радови на стругању и асфалтирању коловозног застора.

На делу државног пута првог А реда број 1, деоница Суботица - Нови Сад, од 07.07. до 11.07.2017. године од 07.00 до 15.00 часова, изводиће се радови у фазама, у коловозној траци у смеру Суботица - Нови Сад, на 2,5 километара испред искључења за бочну наплатну станицу "Север".

Радови на банкини ће се одвијати у зауставној саобраћајној траци, а саобраћај ће бити преумерен на претицајну и возну саобрћајну траку и биће регулисани адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи