Саобраћај умереног интензитета

На путевима који воде ка уобичајеним летњим туристичким дестинацијама у Србији саобраћај је умереног интензитета, а нешто интензивнији је на правцима који воде ка Црној Гори, Бугарској и Македонији, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Почетак радне недеље, поред уобичајено појачаног саобраћаја на прилазима већих градова, протећи ће у знаку правих летњих температура, па за дужа путовања треба користити раније јутарње или касније по подневне сате.

Пре пута преконтролишите техничку исправност возила, а у вожњи правите чешће паузе и одморе, саветује АМСС.

Према последњим подацима Управе граничне полиције, на нашим граничним прелазима за путничка возила нема дужих задржавања од 20 минута.

На теретним терминалима, на граничном прелазу Хоргош чека се око 90 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи