АМСС: Возаче очекују промена времена и мокри коловози

Возаче на путевима у Србији очекује промена времена која ће донети мокре коловозе и смањену видљивост, а због празничних дана и појачан интензитет саобраћаја, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Додатну опасност у вожњи могу да представљају и мањи наноси земље, због којих су коловози додатно клизави.

Према информацијама Управе граничне полиције на граничним прелазима на путничким терминалима нема дужих задржавања од 30 минута, док се појачан саобраћај очекује на прелазима са Мађарском и Хрватском, а слично може бити и на граничним прелазима са БИХ и Црном Гором.

У сатима појачаног саобраћаја саветује се коришћење алтернативних и мање оптерећених граничних прелаза.

Од уторка, 18. априла до петка, 21. априла од 22 до шест изводиће се радови на чишћењу и прању зауставних саобраћајних трака у тунелу Липак, на делу обилазнице око Београда.

Такође од уторка 18. априла до петка, 21. априла, али од 10 до 17 радиће се на санацији оштећеног коловоза на обилазници око Београда од петље "Добановци" до петље "Бубањ поток", у оба смера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи