Добра видљивост и проходност, опрез због могућих одрона

Неочекивано високе температуре за ово доба године, више сунчаних интервала и добра видљивост, условљаваће добру проходност путева, али због тога долази до отапања снега, посебно у вишим планинским пределима, а самим тим и до влажних коловоза, због чега се возачима саветује да буду опрезни, саопштио је јутрос АМСС.

Нагли пораст дневних температура представља опасност због могућих одрона земље и камена, који су учестали баш када дође до овакве промена времена, а посебно треба бити опрезан ноћу када је видљивост ограничена.

Возачима се саветује да успоре вожњу како би на време реаговали и сигурно и безбедно зауставили возило и избегли евентуалну опасност.

На одроне треба рачунати на путевима поред Ибра и Дрине, могући су у Овчарско-кабларској клисури, а возите опрезније и на Ђердапској магистрали, на путевима кроз усеке и клисуре, као и оним који воде у планинске пределе.

Путари вредно и интензивно раде на чишћењу и поправљању критичних деоница које су се током ових зимских и ледених дана оштетиле, док на појединим настављају са започетим радовима.

У периоду од 7 до 17 часова, на делу државног пута број 1, у оба смера, изводиће се радови на санацији оштећеног коловоза, на деоници од петље Водањ до петље Добановци.

У току извођења радова за саобраћај ће бити наизменично затваране крајња лева претицајна саобраћајна трака и возна саобраћајна трака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи