Магла смањује видљивост, коловози мокри

Магла јутрос смањује видљивост највише на подручју Војводине, док и у осталим крајевима Ауто-мото савез Србије саветује возачима опрез због снега и кише од којих су коловози мокри, а понегде прекирвени снегом и ледом.

У АМСС-у поподне очекују јачи саобраћај на путевима, посебно на наплатним станицама ауто-путева и на граничним прелазима.

Према информацијама Управе Граничне полиције Србије, на путничким терминалима граничних прелаза чека се до 20 минута.

У планинским пределима због кише и снега су могући одрони, а АМСС подсећа да и даље важи обавеза употребе зимске опреме за возила.

Ауто-пут Нови Сад-Београд је сужен због оштећења коловоза на мосту на петљи "Батајница", код искључења за Земун, Зрењанин и Панчево, у смеру из Новог Сада.

Део Обреновачког пута, у непосредној близини моста преко реке Саве, затворен је због радова, те возила иду заобилазно.

У понедељак почиње поправка Авалског пута, код Београда, те ће на месту радова возила пролазити наизменично.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи