АМСС: Појачан саобраћај, коловози суви

Саобраћај у Србији је појачаног интензитета и у нижим пределима се одвија по углавном сувим коловозима и уз добру проходност, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Саобраћај ће бити појачан и на граничним прелазима, а најоптерећенији су Хоргош са Мађарском, Батровци, са Хрватском, а већи број возила очекује се и на граничним прелазима са Македонијом, БИХ, Црном Гором и Румунијом.

У случају промене и дужег задржавања на појединим, возачима се саветује коришћење мањих, алтернативних граничних прелаза. Време заџавања на граничним прелазима је релативно и често промељиво.

Настављају се радови и на деоници Раља-Стојник-Дучина у Београду (Сопот), на око два километра од Дучине. Радови ће се изводити под саобраћајем, уз одговарајућу саобраћајну сигнализацију.

На Старом Обреновачком путу у зони моста преко реке Саве, радови ће трајати до 15. марта, а саобраћај је преусмерен на Нови Обреновачки пут.

Радови на надвожњаку преко железничких пруга Београд-Ниш и Трупале-Поповац, на деоници Ниш (Северни булевар) - Ниш (Трупале) трајаће до 18. јануара 2017. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи