Додатан опрез на ауто-путу на излазу код Врчина

Нови режим саобраћаја на делу ауто-пута од наплатне рампе Бубањ поток до излаза за Врчин важи од уторка. Завршена је прва фаза нове наплатне рампе, па се саобраћај пребацује на тај део пута, а интензивни радови биће настављени током целе јесени. Николина Арбутина из ЈП "Путеви Србије" апелује на возаче да прилагоде брзину кретања и обрате пажњу на сигнализацију.

Гостујући у Дневнику РТС-а Николина Арбутина из ЈП "Путеви Србије" каже да возачи треба да обрате пажњу на саобраћајну сигнализацију због преусмеравања са главне трасе ауто-пута.

"Треба бити опрезан свуда, али би посебно требало да обрате пажњу на сигнализацију због преусмеравања са главне трасе ауто-пута. Апелујемо на све возаче да прилагоде брзину кретања временским условима због смањене видљивости због кише и магле", каже Арбутина.

Додаје да је цео пут обележен сигнализацијом и да су радови под контролом.

Завршетком чеоне станице Врчин возачима ће бити омогућен бржи пролаз, задржавање ће бити сведено на минимум.

Од садашње рампе до Београда се ради на два места и због тога се апелује на возаче да буду опрезни.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи