Гужве на граничним прелазима Прешево, Батровци и Градина

Ауто-мото савез Србије саопштио је да се возила граничном прелазу Прешево са Македонијом на улазу у Србију задржавају два сата, док се на излазу из земље задржавају око сат времена.

АМСС је навео да је задржавање у оба смера на граничним прелазима Батровци с Хрватском и Градина с Бугарском око 40 минута.

Задржавања од 15 минута могућа су и на наплатној рампи Бубањ Поток, наводи АМСС, саветујући возачима да имају више стрпљења и толеранције за воланом.

АМСС је позвао возаче да због високих температура на путовања крећу или у јутарњим или у касним поподневним сатима, да праве честе паузе у вожњи и конзумирају више воде. 

Ауто-мото савез Србије саопштио је да возаче  на путевима Србије очекује појачан интензитет саобраћаја, посебно на Коридору 10 и путевима првог реда који воде ка Црној Гори.

На осталим граничним прелазима за сада нема чекања.

До 10. августа од 7.00 до 17.00 на делу аутопута Е-75, на деоници од петље Добановци до петље Икарбус, у оба смера, изводиће се радови на обележавању хоризонталне сигнализације. Радови ће се изводити у покрету, с повременим затварањем брзе или зауставне траке.

Због изградње робне куће ИКЕА до 1. октобра на делу ауто-пута од наплатне рампе Бубањ Поток до излаза Траншпед у правцу ка Нишу, измењен је режим вожње. За саобраћај ће понедељком, уторком, средом и четвртком бити затворене возна и зауставна саобраћајна трака, а петком, суботом и недељом само зауставна саобраћајна трака.

До 31. августа због радова на постављању привремене саобраћаје сигнализације због изградње чеоне наплатне рампе Врчин затворене су за саобраћај зауставне саобраћајне траке у оба смера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи