Опрезно на путевима због врућине

На почетку летње туристичке сезоне, када се чешће путујуе "на дуже стазе", возачима се саветује да на време преконтролишу своја возила, а да у вожњи строго поштују саобраћајне прописе.

Ауто-мото савез Србије саопштава да се возачима саветује да строго поштују саобраћајне прописе, посебно на деоницама где је због радова измењен режим обављања саобраћаја.

Према подацима Управе граничне полиције, задржавања путничких возила на граничним прелазима крећу се у интервалима до 30 минута.

Летње температуре ваздуха, које ће и данас у најтоплијем делу дана бити изнад 32 подеока, доприносе несметаном обављању саобраћаја, али је потребан и додатни опрез у вожњи.

Међутим, у послеподневним часовима промена времена у неким крајевима Србије може донети кишу и мокре коловозе.

Од 12. до 19. јуна, од седам до 17 часова, на делу пута на "Бегаљичком брду", смер Ниш - Београд изводе се радови на изради потпорног зида у зауставној, крајње десној саобраћајној траци.

Завршени су радови на санацији колектора, а саобраћај у потпуности нормализован на делу аутопута код Душановца у смеру ка Нишу.

Од 10. јуна од седам до 17 часова изводе се радови на поправци еластичне одбојне ограде на делу пута од петље "Мали Пожаревац" до петље "Добановци", у оба смера аутопута деонице Београд - Ниш.

Током извођења радова за саобраћај се наизменично затварају претицајна и зауставна саобраћајна трака, док се саобраћај несметано обавља у возној саобраћајног траци, наводи се у саопштењу и додаје да ће радови трајати до 17. јуна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи