Хероин на велико

Полиција у Подгорици ухапсила М.И, у чијем стану је нађено 108 пакетића и две кесе са хероином. Тачна количина заплењеног хероина биће позната након вештачења у Форензичком центру.

Лице чији су иницијали М.И. из Подгорице ухапшено је након што је код њега пронађено више од 108 пакетића са хероином, као и две кесе пуне дроге.

Сумња се да је пронађена дрога била намењна стављању у промет.

Осумичени М.И. предат је уз кривичну пријаву истражном судији Вишег суда у Подгорици, због основане сумње да је починио кривична дела неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога и омогућавање уживања опојних дрога.

Службеници Експозитуре за борбу против дроге осматрали су стамбену зграду у којој је настањен М. И. и уочили лице са иницијали Д. Р. које је ушло у улаз, али се само кратко задржало у згради.

Полиција је пратила, а потом зауставила и контролисала возило марке "пежо 306" у којем се Д. Р. налазио на месту сувозача.

Прегледом су пронашли и изузели два пакетића у којима се налазио хероин, а које је Д. Р. одбацио када је уочио полицајце.

С обзиром да се сумњало да је Д.Р. набавио хероин од М.И, претресен је његов стан.

"У стану М.И. пронађено је и одузето 108 пакетића са хероином, две веће ПВЦ кесе са хероином, извесна количина хероина у расутом стању и три замотуљка са марихуаном", наведено је у саопштењу Управе полиције.

Тачна количина заплењеног хероина биће позната након вештачења у Форензичком центру.

Криминалистичка обрада и друге полицијске радње упућују на сумњу да је М.И. дуже времена продавао хероин из свог стана, који је обезбеђен видео надзором и блиндираним вратима.

Хероин је, како се сумња, набављао у већим количинама, а потом га је у стану препакивао и припремао за продају.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи