Четири жртве несреће код Бијељине

У саобраћајној несрећи надомак Бијељине погинуле четири особе. Троје погинулих су били мештани Старе Пазове. Узроци несреће још нису познати.

У тешкој судару два аутомобила код Бијељине, јутрос рано погинула су четири лица, а једно је теже повређено, саопштено је из бијељинског Центра јавне безбедности.

У несрећи су погинули 22-годишњи возач аутомобила "џета" Милован Анчић из Велике Обарске, возач аутомобила "застава 10" Никола Вукић (41), Зора Кнежевић (39) и Јелица Кнежевић (43), сви из Старе Пазове, док је њихов сапутник Горан Деветка (37) тешко повређен.

Аутомобил "застава" регистрован је у Руми, а сви путници у овом аутомобилу су избеглице из Санског Моста.

Несрећа се догодила на магистралном путу Бијељина - Павловића мост, на обилазници око града, у 2 сата и 45 минута.

Дежурни тужилац бијељинског Окружног тужилаштва Мериса Нуркић води истрагу, али за сада нису познати узроци ове тешке саобраћајне несреће.

Мирко Нацковић, дежурни хирург бијељинске Опште болнице "Свети Врачеви", каже да тешко повређени Деветка има ломове екстремитета и ребара и посекотине шака и главе.

Он је на интензивној нези и под сталном опсервацијом лекара, јер постоји сумња на унутрашња крварења.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи