Крвави обрачун у Кондову

Чланови породица Исмаили и Зеадини у македонском селу Кондову започели тучу са члановима породица Рамадановски и Реџепи. Један од изгредника флашом бензина полио Реџепија и запалио га. Момак пребачен у локалну болницу и налази се у животној опасности.

Шест чланова породице Исмаили и Зеадини из Доњег Свилара, синоћ око 21 час и 30 минита, дошли су у македонском село Кондово и започели тучу са двојицом чланова породице Рамадановски и још двојицом Реџепи.

Након физичког обрачуна један од изгредника из Доњег Свилара извадио је флашу пуну бензина, полио Реџепија и запалио га.

Локални полицајац стигао је на место инцидента, почео да пуца у ваздух и успео да растера разбеснеле изгреднике.

Изгредници су се разбежали, а двадесетдвогодишњи момак пребачен је у локалну болницу  и у животној је опасности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи