Нови напади на полицију и банке у Атини

На полицијску станицу у Атини хулигани током ноћи бацали молотовљеве коктеле. У грчкој престоници нападнуте и три банке експлозивним направама. Причињена знатна материјална штета.

Група хулигана напала је после поноћи три банке у Атини, и, мада нико није страдао, причињена је знатна материјална штета, а на удару нападача нашла се и једна полицијска станица, јавила је данас грчка новинска агенција Ана.

Банке "Милениум", "Алфа" и "Аспис", у различитим деловима грчке престонице, нападнуте су експлозивним направама ручне израде.

Истовремено, током ноћи десетак хулигана је бацало молотовљеве коктеле на полицијску станицу у северноатинском предграђу Мелисиа и проузроковало материјалну штету на шест аутомобила, наводи Ана.

Нападачи су пришли са задње стране зграде станице и бацили неколико молотовљевих коктела, оштетивши при том три полицијска аутомобила, два безбедносна полицијска возила и приватни аутомобил једног од полицајца.

Група хулигана се разбежала пошто је стражар у полицијској станици испалио метке у ваздух, а полицајац на дужности бацио упозоравајуће гранате које само производе звук и светло.

Полицијски тим за тероризам испитује ноћашњи напад на атинску полицијску станицу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи