Комби слетео са пута између Нове Градишке и Славонског Брода, повређено десет особа

На путу код места Малино између Нове Градишке и Славонског Брода комби, чији је возач покушао да избегне полицијску контролу, ударио је у стуб јавне расвете и слетео са коловоза. Повређено је десет особа.

Десет особа повређено је у саобраћајној несрећи на ауто-путу код места Малино између Нове Градишке и Славонског Брода у Хрватској.

Из полиције су саопштили да је возач, у покушају да избегне полицијску контролу, повећао брзину, након чега је ударио у стуб јавне расвете.

"Обављајући задаће спрјечавања незаконитих улазака у Републику Хрватску, ноћас, око 3.05 сати, полицијски службеници Полицијске управе бродско-посавске су уочили видно оптерећен комби швицарских националних регистрацијских ознака, којега су помоћу укључених свјетлосних и звучних знакова покушавали зауставити ради контроле, но возач се оглушио о наредбе полиције те наставио вожњу повећавајући брзину", наводи се у саопштењу Бродско-посавске полицијске управе.

Додаје се да су након неколико минута полицајци уочили да је комби слетео са пута, претходно ударивши у стуб јавне расвете.

Повређено је десет особа које су збринуте у Новој Градишки и Славонском Броду, а полиција обавља увиђај.

Иако из полиције није потврђено, медији преносе да су се у комбију налазили мигранти.

понедељак, 09. септембар 2024.
26° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару