Читај ми!

Возач аутобуса који је слетео у провалију лишен слободе, погинули девојка из Подгорице и британски држављанин

У аутобуској несрећи у Црној Гори погинули су држављанин Велике Британије и девојка из Подгорице, више њих је повређено. Возач се терети за тешко дело против безбедности саобраћаја.

У тешкој саобраћајној несрећи, која се јуче догодила на путу Цетиње–Будва, када је аутобус из за сада непознатих разлога слетео с пута у провалију, погинули су држављанин Велике Британије (66) и 19-годишња девојка из Подгорице.

Управа полиције Црне Горе саопштила је да се возач аутобуса Н. С. терети за тешко дело против безбедности саобраћаја. Он је такође повређен и налази се на неурохируршком одељењу Клиничког центра, а, како се наводи, у законском року биће приведен на даљу надлежност поступајућем тужиоцу.

"По налогу тужитељке, возач Н. С. је лишен слободе због сумње да је извршио кривично дело тешко дело против безбедности саобраћаја и он се обезбеђује од стране полицијских службеника у Клиничком центру Црне Горе, те ће у законском року бити приведен на даљу надлежност поступајућој тужитељки", наводи се у саопштењу Управе полиције.

уторак, 28. новембар 2023.
7° C

Коментари

Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке
Dlaka iz ugla oka
Длаке из ока? И то је могуће!