Читај ми!

РТЦГ: У телу убице са Цетиња пет метака, само један полицијски

Обдукциони налаз тела Вука Бориловића, који је средином августа на Цетињу убио десет и ранио шест особа, показао је да су све повреде од метака којима је погођен биле смртоносне. Ко је све тог дана пуцао на нападача - није познато. РТЦГ незванично сазнаје да је од пет метака који су завршили у његовом телу, само један полицијски.

Пет метака из два пиштоља завршило је у телу Вука Бориловића који је 12. августа убио десет особа на Цетињу. Налаз балистичког вештачења, како каже руководилац Вишег државног тужилаштва Лепа Меденица, није открио ко је све пуцао, пише РТЦГ.

Међутим, РТЦГ незванично сазнаје да је за сада непозната особа погодила Бориловића са четири метка, док је из пиштоља полицијског службеника - убица погођен једним метком.

Из тужилаштва је саопштено да се из налаза обдукције закључује да су све повреде од метака биле смртоносне.

У случају масакра у насељу Медовина саслушано је више грађана, међу којима и Цетињанин за ког се у јавности појавила информација да је зауставио крвави пир.

Он је истражитељима предао пиштољ који поседује и који је такође вештачен. Међутим, како РТЦГ сазнаје, налаз је показао да из тог оружја Бориловић није погођен.

У трагедији на Цетињу пре два месеца, у размени ватре, рањен је и полицијски службеник чије су колеге, како је раније саопштено, у правцу убице испалиле више од 20 метака.

недеља, 15. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи