Читај ми!

Обдукција потврдила да је нападач са Цетиња погођен са пет метака

Обдукциони налаз тела Вука Бориловића, који је убио 10 особа на Цетињу, потврдио је да је нападач задобио повреде на телу од пет испаљених пројектила. Да ли је страдао од метка полиције или суграђанина, још није утврђено.

Тужитељки је у петак, седам дана након трагедије на Цетињу, достављен обдукциони налаз тела нападача Вука Бориловића (34), који је убио 10 особа, јављају Вијести.

Тај налаз је, како се наводи, потврдио незваничне информације - Бориловић је задобио повреде на телу од пет испаљених пројектила. Од чијег метка је страдао - полицајца или суграђанина Н. К. утврдиће истрага која је у току.

То произилази из одговора Вишег државног тужилаштва у Подгорици, из ког су за Вијести објаснили да им још нису достављени обдукциони налази тела десет Бориловићевих жртава.

Нису достављени ни налази других вештачења.

"Тако да ће се тек након достављања свих налаза вештачења и обједињавања свих доказа моћи донети одлука у предмету", одговорила је портпаролка тужилаштва, виша државна тужитељка Лепа Меденица.

У овом предмету, у својству грађанина, саслушано је више особа, а међу њима и Цетињанин Ненад Нена Калуђеровић, за којег се сумња да је испалио метак од којег је нападач Бориловић умро.

Н. К. је тужитељки Андријани Настић испричао своје виђење догађаја у насељу Медовина.

Током крававе драме у којој је убио и двоје малолетне деце, Бориловић је из ловачке пушке насумично пуцао у своје подстанаре, комшије, екипу Хитне помоћи, припаднике полиције и пролазнике.

уторак, 17. септембар 2024.
13° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи