У Беранама изгорела "Европа"

Пословни центар "Европа" у Беранама потпуно изгорео. Нема повређених. У центру била и три факултета.

У Беранама је у пожару потпуно изгорео пословни центар "Европа", у коме су била смештена три факултета, неколико општинских служби и двадесетак угоститељских локала, али нико није повређен.

Ватрена стихија, у којој је изгорело 1.400 квадрата пословног простора, како преносе  подгорички медији, према првим проценама, причинила је штету од више милиона евра.

Истражни судија у Беранама Драган Дашић оценио је да је тај случај "веома компликован", па ће узрок пожара моћи да се саопшти тек пошто буде обављена свеубухватна истрага.

Како је у Беранама саопштено, не искључује се ни могућност да је пожар подметнут.

У центру "Европа" били су смештани Учитељски факултет, Факултет за енглски језик и Факултет рачунарства.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи