Пешке у Грчку

Због дводневног штрајка грчких цариника сви гранични прелази између Македоније и Грчке су затворени. Око 4.000 путника у Грчку ушло пешице.

Сви гранични прелази између Македоније и Грчке затворени су због дводневног штрајка грчких цариника, а граница се прелази само пешице, навела је македонска гранична служба.

Око 4.000 путника прешло пешице гранични прелаз Евзони на југу Македоније, код Ђевђелије, саопштено је из те служба.

Око сто камиона чека у међуграничном простору. Очекује се да ће њихов број бити већи, пошто ће штрајк, како је најављено, бити окончан тек сутра.

Пешице се данас граница прелазила и на граничном прелазу Медзитлија код Битоља, у југозападном делу Макеодније ка Грчкој.

Најављен је и штрајк пољопривредника у региону северне Грчке, што би отежало путовања ка Солуну.

Грчки цариници почели су јуче ујутру штрајк, незадовољни условима рада. Штрајк би требало да се оконча сутра ујутру.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи