Читај ми!

Крај драме у Бару: Един Бегзић се предао

Према сазнањима "Вијести", након разговора са потпредседником Владе Дританом Абазовићем, Бегзић је одлучио да одустане од претње активирања експлозива.

Един Бегзић, који је од јутрос испред пословнице у Улици маршала Тита у Бару претио да ће активирати експлозив, предао се, речено је Вијестима незванично.

"Након дуготрајних преговора Е. Б. се предао службеницима барске полиције. Е. Б. је од раних јутарњих часова блокирао улаз пословнице једне банке у Бару уз пријетње да ће активирати експлозивну направу. Даље активности су у току", саопштено је из Управе полиције, преносе Вијести.

Према сазнањима "Вијести", након разговора са потпредсједником Владе Дританом Абазовићем, Бегзић се мирно предао полицији.

"Најважније је да се све завршило мирно. Ово су животне ствари. Идемо даље", кратко је изјавио Абазовић за "Вијести".

Део Улице маршала Тита у Бару од јутрос је био евакуисан.

Бегзић је претходно пословницу банке облепио натписом "Вратите новац који сте украли од радника Приморке". Из Оперативно комуникационог центра Управе полиције потврђено је "Вијестима" да им је јутрос пријављено да једна особа прети да ће активирати експлозивну направу.

Полиција је сатима преговарала са Бегзићем, са којим је разговарао и потпредседник Владе и координатор безбедносних служби Дритан Абазовић, сазнају "Вијести".  

четвртак, 03. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи