Грегоријан: Младић у Србији

Хашки оптуженик Ратко Младић крије се у Србији и има помагаче у Босни и Херцеговини, рекао заменик високог представника у БиХ Рафи Грегоријан.

Заменик високог представника у Босни и Херцеговини Рафи Грегоријан изјавио је да се хашки оптуженик Ратко Младић крије у Србији и да има помагаче у БиХ.

У БиХ постоји мрежа помагача оптуженику за ратне злочине и ратном команданту Војске Републике Српске, генералу Ратку Младићу, рекао је Грегоријан у интервјуу бањалучкој Алтернативној телевизији (АТВ).

Амерички дипломата је додао да, док је Младић на слободи, неће бити ревизије одлука високих представника о смени особа за које се сумња да припадају мрежи подршке хашким оптуженицима.

"Када се Младић пронађе жив или мртав и преда Хашком трибуналу, поновно ће доћи до ревизије одлука о сменама и високи представник ће благовремено донети одговарајуће мере", рекао је Грегоријан.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи