Читај ми!

Ђукановић: Не браните Црну Гору од мене

Да бисте добили очекивано уважавање, и нормалну кохабитацију, поштујте уставне надлежности и потрудите се да мало васпитаније комуницирате, поручио је председник Црне Горе Мило Ђукановић премијеру Здравку Кривокапићу. Нисте позвани да судите да ли сам прекршио Устав, истакао је Ђукановић.

Председник Црне Горе Мило Ђукановић саопштио је да је реакција премијера Здравка Кривокапића "популистичка, политикантска и испод сваког нивоа".

Раније данас Кривокапић је, коментаришући одлуку Ђукановића да врати на поновно одлучивање све законе које је донела Скупштина на седници 29. децембра, између осталог навео да је "Ђукановића брига за државу уколико неће бити њен власник".

"Али, његов проблем. Нијесу ваљда он и лидери већине који су се хорски огласили очекивали да ћу бити саучесник у њиховом противправном поступању, и даљем подривању система и државних институција. Нијесу они позвани да суде да ли сам прекршио Устав. То нека изволе провјерити пред надлежном институцијом - Уставним судом. Но, за њих је изгледа и скупштински пословник недокучиво штиво", написао је Ђукановић на Твитеру.

Он је, како је навео упутио и "добронамерни савет".

"Не судите о томе што не знате. И не браните ви Црну Гору од мене. На крају, да бисте добили очекивано уважавање, и нормалну кохабитацију, поштујте уставне надлежности и потрудите се да мало васпитаније комуницирате", написао је Ђукановић.

петак, 18. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи