Додик закључао врата Владе

Две стотине чиновника "пољубило врата" владе Репубилке Српске пошто им је премијер Додик, због кашњења на посао, закључао врата.

Запосленима у администрацији, који су јутрос закаснили на посао, премијер Републике Српске Милорад Додик није дозволио улазак у зграду владе.

Како преносе локални медији, Додик је наредио да се зграда владе закључа у осам сати, када почиње радно време у администрацији, због чега је око 200 запослених остало испред зграде.

Запосленима у администрацији РС, који су закаснили на посао, владин службеник је, према тврдњама локаних медија, саопштио да имају продужени викенд и да ће се о евентуалним мерама према њима одлучивати у понедељак.

Додик је раније у више наврата наводио да у Влади РС има доста административних радника, које не раде одговорно свој посао и да ту област треба увести ред.

Владини службеници који јутрос нису могли да дођу до своје канцеларије били су збуњени, а неки од њих тврде да су стигли на време, али да је сат у згради Владе журио пет минута.

Поједини сумњају да су службеници, којима је јутрос забрањен улазак у владину зграду, заправо оних десет посто радника чије је отпуштање раније најављено у циљу рационализације администрације.

Број коментара 40

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи