Отет дечак испред школе у Подгорици

Полицији у Подгорици пријављен случај киднапованог дечака. Дечак се појавио у кући, са модрицама по телу и повредом трбушног зида, након два сата проведена у једном селу изнад Подгорице.

Родитељи Николе Грбе (13), ученика осмог разреда Основне школе Драгиша Ивановић у подгоричком насељу Златица, пријавили су полицији да је њихов син јуче киднапован када се враћао са часова око 13 сати, као и да се њихово дете појавило након два сата проведена у једном селу изнад Подгорице са модрицама по телу и повредом трбушног зида.

Дечак се појавио око 15 сати на вратима родитељске куће и шокираним родитељима испричао да је преживео драму и да су га у Похорској улици напала два младића, убацила га у црвени комби, којим су га одвезли у једно село изнад Подгорице, пишу подгорички медији.

Родитељи су случај одмах пријавили полицији и дете одвели у Ургентни центар, где су му констатоване лакше повреде на лицу и телу и предњем делу трбушног зида, што указује да је Никола добио више јаких удараца у стомак.

Никола је полицији рекао да су га нападачи ударали и претили му да ће га одвести негде далеко, али да је успео да кишобраном удари нападаче, након чега су га избацили из возила у насељу Бурум, на путу према Кучима.

Отмица тринаестогодишњег Николе изазвала је страх код родитеља ученика који похађају школу "Др Драгиша Ивановић" на Златици у Подгорици, јер стрепе да жртве напада уличних хулигана могу бити и њихова деца.

Родитељи указују да ово није први случај насиља над децом у и око школе на Златици, и подсећају да су хулигани из тог насеља неколико пута раније нападали децу у парку на Златици, као и да су неколико дечака били жртве старијих ученика.

Родитељи нападнутих дечака су пријавили те инциденте, али нападачи нису кажњени.

Они траже од полиције да обрати пажњу на активности групе младића, који себе називају Гетом, организују масовне туче у парку на Златици и школским двориштима, нападају, прете, а баве се и продајом наркотика.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи