Читај ми!

Аваз: Алмир Мердић је један од учесника напада на Вучића

Алмир Мердић из Тешња, близак СДА, идентификован је као један од учесника у нападу на српског премијера Александра Вучића у Меморијалном центру Поточари, пише сарајевски "Дневни аваз".

На основу фотографије коју је Блиц објавио, листу Дневни аваз јавили су се читаоци који тврде да познају особу са слике и тврде да то није Асим С., како пише београдски дневник, већ да је у питању Алмир Мердић из Јелаха код Тешња.

Читаоци су Авазу послали Мердићеве слике из Поточара, које су он и његови пријатељи поставили на своје Фејсбук странице, преноси Танјуг.

У Јелаху се, како је пренето дневнику, зна да су Мердић и његова група веома блиски неким утицајним људима у СДА.

Мердић је, према писању Аваза, зет Рамиза Хоџића Сикија, који је у фебруару ове године ухапшен у САД под оптужницом за помагање Исламској држави.

Био је припадник одреда "Ел Муџахид", а америчке власти тврде да је месецима слао новац и опрему припадницима Исламске државе.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи