Читај ми!

Блиц: Изетбеговићев сарадник организовао напад на Вучића

Главни организатор напада на премијера Александра Вучића је високи функционер владајуће бошњачке Странке демократске акције Асим С, а српске службе безбедности имају снимке и фотографије које то доказују, сазнања су српских обавештајних служби о којима пише "Блиц".

Према информацијама које објављује Блиц, Асим С. је сарадник лидера Бошњака Бакира Изетбеговића, а за инцидент у Сребреници окупио је групу криминалаца која је блиска Насеру Орићу, којег Београд тражи због ратних злочина над Србима, преноси Танјуг.

Српске службе безбедности имају и снимке и фотографије из Сребренице које доказују да је Асим С. и директно учествовао у нападу на Вучића.

На једној од њих види се како он, обучен у војну униформу и са беретком на глави, баца каменицу на делегацију и Вучића.

На другој фотографији Асим С. је снимљен пре почетка обележавања годишњице злочина у Сребреници.

Према овим информацијама, Асим С. је у странци задужен за "поверљиве послове", односно везе са сарајевским подземљем.

До уласка у политику сарађивао је и са некадашњим вођом криминала у Сарајеву Рамизом Делалићем Ћелом, који је 2007. године убијен у Сарајеву.

У убиство Ћеле наводно је био умешан и Насер Кељменди са Косова, али и много утицајних људи из БиХ.

Асим С. на својим профилима на друштвеним мрежама сам наводи да је током рата био добровољац Војске БиХ (у чијој је униформи и био у Сребреници) и да је два пута рањаван.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи