Читај ми!

Милановић: Не могу да саветујем Вучића и Вулина шта да кажу о Степинцу

Премијер Хрватске, Зоран Милановић је у Бриселу рекао да "није примерено и да не може да дели савете Београду" поводом изјава премијера Србије Александра Вучића и министра рада Александра Вулина о улози некадашњег хрватског кардинала Алојзија Степинца у Другом светском рату.

Милановић је, долазећи на самит Европске уније, навео да "мисли да није добро ни да Католичка црква, односно Каптол, дијели савете хрватској влади", пренела је Бета.

"Ја сам представник хрватских грађана и док сам председник Владе, не одобравам то", рекао је Милановић.

"То је непаметно што је направљено, али како ћете то спречити?", додао је премијер, уз опаску да "свако ради у корист своје штете, ако добро не израчуна шта ради".

"Ја то у Србији не бих радио, а господа нека изволе. Нека израчунају колико је то паметно за њих", закључио је Милановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи