Читај ми!

Држављанин Србије "пао" са 68 кг кокаина

Словеначка полиција је у два камиона недалеко од италијанске границе, окрила 173 килограма кокаина. Возач једног од камиона је држављанин Србије. У том возилу пронађено 68 килограма дроге. Највећа заплена наркотика у Словенији у протеклих 25 година.

Возач једног камиона је држављанин Србије, који је задржан у притвору, јавила је словеначка агенција СТА.

Његов камион полиција је, прошле недеље, током рутинске контроле на одморишту Повир, код Сежане, зауставила због саобраћајног прекршаја, преноси Танјуг.

Када је возило детаљније прегледано, полицијски пси су открили 68 килограма кокаина у кабини возача, саопштила је копарска полиција.

Одмах је организована обимнија претрага у том крају, која је открила напуштени камион у коме је било још 107 кг кокаина.

Полиција процењује да је укупна вредност дроге између пет и седам милиона евра, док би на улици та вредност могла бити удвостручена.

Верује се да дрога потиче из Шпаније, и да је била намењена словеначком тржишту, изјавио је шеф копарске криминалистичке полиције Деан Јурич.

Оба камиона имала су словеначке таблице и у власништву су исте превозничке компаније.

Полиција још није открила возача напуштеног камиона, пошто компанија у чијем је власништву тврди да возаче унајмљује по уговору и да о њиховом идентитету нема податке.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи