Читај ми!

Ухапшени шверцери цигарета

Због шверца цигарета на подручју Херцеговине полиција је ухапсила четири особе.

На подручју Херцеговине полиција је ухапсила четири особе због шверца цигарета.

Начелник Центра јавне безбедности Требиње Драган Носовић рекао је да су у полицијској акцији кодног назива "Брегава" ухапшене четири особе, претресено више локација на у Требињу, Билећи, Невесињу и Мостару и одузета већа количина цигарета и муниције.

Медији су јавили да су ухапшене мајка и ћерка Биљана и Гордана Гушић и Душко Стевовић из Билеће, те Милан Добранић из Требиња.

"Током претреса на подручју Билеће заплењено је 2.450 кутија цигарета, једна пушка М-48, 180 комада муниције и прибор за прављење цигарета", казао је Носовић.

Он је додао да акција "Брегава" траје од краја 2012. године и да је до сада у њој заплењено 23.672 кутије цигарета и 31,22 килограма марихуане.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи