Читај ми!

Масовно хапшење због кријумчарења

У оквиру акције "Балд" гранична полиција БиХ ухапсила 20 особа, осумњичених за кријумчарење акцизним робама.

Гранична полиција БиХ извршила је претресе на 25 локација у БиХ и ухапсила 20 особа у оквиру акције усмерене против кријумчарења акцизним робама.

Акција кодног назива "Балд" почела је рано јутрос и до сада је претресено 25 локација на подручју Шамца, Добоја, Зенице, Орашја, Бијељине, Источне Илиџе, Билеће, Мостара, Дервенте, Брчког и Стоца, наведено је у саопштењу Граничне полиције БиХ.

Акција се изводи по наређењу Суда БиХ, а због постојања основа сумње да су ова лица починила кривично дело "организовање групе људи или удружења за кријумчарење или растурање неоцарињене робе".

Подршку у реализацији акције пружили су и МУП Републике Српске и МУП Херцеговачко-неретванског кантона.

Федерални медији наводе да је акција усмерена против организованог криминала и кријумчарења цигарета са Косова, преко Црне Горе и БиХ према Хрватској.

И припадници МУП-а Републике Српске у сарадњи са Граничком полицијом БиХ врше претресе на више локација на подручју РС, потврдила је портпарол МУП-а РС Мирна Шоја.

Према њеним речима, претреси се врше по налогу Тужилаштва БиХ, а на подручјима које оперативно покривају центри јавне безбедности Требиње, Бијељина и Добој.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи