Читај ми!

Ђукановић неће ТВ дуел с Лекићем

Питања о којима Миодраг Лекић жели да разговара са мном обавио сам са Слободаном Милошевићем и Војиславом Коштуницом, рекао лидер ДПС-а Мило Ђукановић, који је одбио ТВ дуел са председником Демократског фронта.

Лидер црногорске Демократске партије социјалиста (ДПС) Мило Ђукановић одбио је сучељавање пред ТВ камерама са челником опозиционог Демократског фронта (ДФ) Миодрагом Лекићем.

Ђукановић је рекао да је дебату о питањима о којима би са њим желео да разговара Лекић, обавио са Слободаном Милошевићем и Војиславом Коштуницом, за које је рекао да су "Лекићеви ментори".

"Сматрам да сам ту дебату обавио успешно", пренела је Телевизија Црне Горе речи Ђукановића.

Као други разлог одбијања ТВ дуела са Лекићем, Ђукановић је навео то што, како је рекао, не би хтео да повреди ни "нове Лекићеве менторе" – председнике Нове српске демократије и Покрета за промјене, Андрију Мандића и Небојшу Медојевића.

Ђукановић је Лекића назвао "најамником" Мандића и Медојевића.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи