Читај ми!

Ђурић: Борба против организованог криминала један од приоритета политике Србије и Вучића

Потпредседник Главног одбора СНС Марко Ђурић поручио је вечерас да су захваљујући бескомпромисној политици коју спроводи председник Вучић, институције у Србији добиле ветар у леђа и снажну подршку да се обрачунају са криминалом и корупцијом.

"Што је одлучнија политика против криминалаца и убица, то су и снажнији отпори оних који на све начине покушавају да осујете и зауставе ту борбу, јер знају да је на челу ње Александар Вучић", навео је Марко Ђурић.

Ђурић је рекао да данас у Србији институције раде свој посао и имају сву подршку државе да га обављају доследно, без притисака, тако да нема изузетих од закона, наводи се у саопштењу СНС-а.

"Када то знају, једина нада криминалаца и убица је да се обруше на онога ко је стуб те борбе, нападну њега и његову породицу, мислећи да ће се председник Вучић уплашити и повући. Али, морају да знају да, колико год мисле да су моћни, неће нас уплашии. Борба против организованог криминала и корупције један је од приоритета политике Србије и председника Вучића и то се неће променити, ма колико му претили и ма колико се трудили да га сруше и ослабе државу. То нам свима само даје још већу жељу и снагу да у тој борби истрајемо", навео је Ђурић.

Председника Вучића и целу државу овакви напади чине још јачим и одважнијим у спровођењу своје политике и само су још једна потврда да радимо праву ствар, закључио је Ђурић.

Подгоричке Вијести данас су објавиле да су шеф кавачког клана Радоје Звицер и његов сарадник из полиције Љубо Миловић, како се види из транскрипта са Скај апликације, бринули да ли српски тужиоци имају доказе против њихових плаћеника из Београда Вељка Беливука и Марка Миљковића, па у том контексту констатују да су они ухапшени само зато јер се председник Србије Александар Вучић уплашио за себе и своју породицу.

петак, 21. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије