Читај ми!

Вучић у изборном штабу СНС-а: Улази се у нову еру, имате отворен мандат за све што сте тражили од народа

Председник Србије и члан Председништва СНС-а Александар Вучић рекао је у обраћању из изборног штаба напредњака да се улази у нову еру и да имају отворен мандат за све што су тражили од народа.

Александар Вучић је у обраћању из изборног штаба напредњака, после гласања на локалним изборима, навео да ће у Београду њихова листа имати 63 мандата, од 110.

Истакао је да је забележена велика победа и у Новом Саду. "У Београду ћемо имати 63 одборничка мандата, наша листа имаће 52 одсто гласова од оних који су изашли, то је невероватна победа, убедљива победа и у Новом Саду", рекао је Вучић.

“Оно што је важно је да се честита политичким противницима на великом броју гласова у појединим локалним самоуправама“, додао је Вучић.

Тужно је, каже, било гледати нападе на телефонске центре.

"Само хоћу да сви људи у Србији знају, не само да је то дозвољено, већ је то пожељно да постоји у свим нормалним и цивилизованим земљама, да се борите за сваки глас, да позивате своје бираче да изађу, да обезбедите већу излазност. Не постоји ни једна земља у свету где се то не ради. То и наши противници раде. Једино питање које ту може да се постави јесмо ли ми платили закуп просторија и закуп телефонских линија. Ако нисмо, то је срамота за нас. Ако јесмо, онда је страшно то што сте радили цео дан", рекао је Вучић.

Улази се, поручио је Вучић, у једну нову еру. 

“Сада имате сви ви овде присутни чист и отворен мандат за све оно што сте тражили од народа поводом реформи, поводом промена које сте сами најавили и које су неопходне нашем друштву. Потребно нам је да Експо урадимо на најбољи могући начин, што значи не само организационе и структуралне припреме за оно што долази у Београду, већ у целој Србији“, рекао је Вучић.

Кандидат листе “Београд сутра“ за градоначелника Александар Шапић додао је да ће, према најновијој информацији, у градској скупштини имати 64 мандата.

Дачић: Грађани препознали саборност наше листе

Лидер СПС-а Ивица Дачић је у обраћању у штабу СНС-а захвалио Вучићу на идеји да се направи заједничка листа са социјалистима.

Захвалио је грађанима што су препознали саборност њихове листе.

"Веома ми је драго да је цела Србија имала јединствен одговор на државна и национална питања", истакао је Дачић.

Вучевић: Није ми јасно да се баве конкуренцијом, а не својим кол-центром и изборним штабовима

Председник СНС-а Милош Вучевић рекао је, одговарајући на питања новинара, да му није јасно да се политички противиници током изборног дана баве тиме шта ради конкуренција, а не својим кол-центром и изборним штабовима.

"Приближавамо се томе да странке неће ни смети да учествују на изборима", рекао је Вучевић.

Навео је да та иста политичка конкуренција има кол-центар и негирао наводе о постојању дуплих бирачких спискова.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије