Манојловић: Опозиција у Новом Саду је била паметнија

Изборна листа "Крени промени" одржала је у центру Београда конвенцију на којој се обратио кандидат за градоначелника главног града Саво Манојловић који је позвао грађане да гласају за њих или за неку од опозиционих листа.

"Јуче смо били у Новом Саду и знам да постоји ривалитет да ли је паметнији Београд или Нови Сад. За грађане ћемо видети након избора, али ја сам рекао да је у Новом Саду паметнија опозиција, јер се тамо нису раздвојили и сви јединствено, све опозиционе странке, излазе на изборе. Хајде да и ми у Београду урадимо нешто заједно", поручио је Манојловић.

Он је позвао све да изађу на изборе и да гласају за листу "Ја сам Београд - Крени промени", а ако им не одговора, како је рекао, "имате остале листе". Манојловић је навео и да је важно да буде велика излазност, јер се само тако може спречити, како је рекао, "крађа избора".

На скупу се обратио и један од чланова експертског тима "Крени промени" Александар Анђелковић, а током његовог обраћања је неко од окупљених гађао бину јајима.

Манојловић је оценио да је те људе "неко натерао да то ураде" и да их не криви, додајући да се морају створити град и држава и за њих и да их "више нико неће терати у сукобе".

Анђелковић је изнео тврдњу да је Београд постао "еколошка црна тачка", а да је њихов циљ да се то промени и посебно поменуо заштиту река. Саобраћај је током конвенције изборне листе "Крени промени" на Теразијама био обустављен.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије