Читај ми!

Коалиције око СНС-а предале листе за локалне изборе у Нишу и Ваљеву

Српска напредна странка (СНС) са коалиционим партнерима предала је своје листе градским изборним комисијама у Нишу и Ваљеву .

Коалиција окупљена око нишких напредњака предала је нишкој Градској изборној комисији листу "Александар Вучић - Ниш сутра" за учешће на локалним изборима 2. јуна.

Носилац листе је Драгослав Павловић (СНС), бивши директор ЈКП Медиана, рекао је за Танјуг да је предато више од 1.600 потписа којим се та листа кандидује за локалне изборе.

У врху листе су и председник нишких социјалиста Игор Новаковић и лекар на кардиохирургији Милан Лазаревић, као и Иван Михајловић, директор ЈКП Медиана, Михајло Здравковић, директор Аеродроми Србије и Лука Гашевић, директор Геронтолошког центра.

СНС је у Нишу потписао коалициони споразум са СПС, Социјалдемократском партијом Србије, ПУПС - Солидарност и правда, Јединственом Србијом, Српском радикалном странком, Покретом социјалиста и Српском странком Заветници.

"Ради се о широкој, патриотској коалицији с новим лицима и очекујемо убедљиву победу на локалним изборима", рекао је Павловић.

На листи је 61 кандидат за одборнике, а Градска изборна комисија Ниша има 24 сата да прегледа листу.

Напредњаци у Ваљеву са коалиционим партнерима предали су Градској изборној комисији у Ваљеву изборну листу, са више од 1.000 потписа грађана, за локалне изборе који ће бити одржани 2. јуна.

Прво место на изборној листи "Александар Вучић – Ваљево сутра", на којој је 51 кандидат из 10 политичких партија, заузима актуелни градоначелник Ваљева Лазар Гојковић, председник ваљевских напредњака и кандидат за градоначелника.

Други на листи кандидата за одборнике је члан Социјалистичке партије Србије Ђорђе Милановић, трећа на листи је Зорица Јоцић (СНС), а четврти је бивши градоначелник Ваљева Слободан Гвозденовић (СНС), преносе Колубарске.

Социјалистичку партију Србије на изборној листи "Александар Вучић – Ваљево сутра", представља шест кандидата.

Партија уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера Србије – Солидарност и правда (ПУПС), Заветници и Српска радикална странка (СРС) имају по два кандидата, док Здрава Србија (ЗС), Социјалдемократска партија Србије (СДПС), Народна сељачка странка (НСС) и Јединствена Србија (ЈС) имају по једног кандидата за одборника у Скупштини града Ваљева.

недеља, 14. јул 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару