Читај ми!

Ђурић: Неукусна представа Вјосе Османи на седници СБ УН

Амбасадор Србије у САД Марко Ђурић написао је на друштвеној мрежи Икс да је јучерашњим наступом у Савету безбедности Вјоса Османи показала да јој је стало само до тога да победи у расправи, а не да реши било који проблем.

На јучерашњој седници Савета безбедности Уједињених нација разматран је редовни шестомесечни извештај о раду Унмика на Косову и Метохији. Србију је заступао председник Србије Александар Вучић, а Приштину Вјоса Османи.

"Јучерашња неукусна позоришна представа госпође Вјосе Османи-Садриу на седници Савета безбедности УН је још један јасан знак да она и њен шеф Аљбин Курти (који се није појавио јер је био заузет подривањем регионалне стабилности - кампањом за изборе у суседној Северној Македонији) не брину о решавању било каквих проблема, већ само о победи у расправи, чак и јадним манипулацијама жртвама рата од пре четврт века. И у томе нису успели", навео је Ђурић на платформи Икс (Твитеру).

Иначе, госпођа Османи је безочно лагала СБ УН и свет пошто нико од њених гостију није на листи њених "саветника", додао је Ђурић.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара