Читај ми!

Председник Вучић са Рузвелтом Скеритом, премијером Комонвелта Доминика о развоју билатералних односа

Председник Србије Александар Вучић састао се данас са Рузвелтом Скеритом, председником Владе Комонвелта Доминика, са којим је, како је саопштио, разговарао о развоју билатералних односа у свим областима од обостраног интереса, економској сарадњи, као и геополитичким и регионалним питањима.

"Захвалио сам им на поштовању територијалног интегритета Републике Србије, као и принципа међународног права, с надом да ће бити уз нас у свим питањима од државног и националног интереса за Србију", написао је Вучић на својој Инстаграм страници "buducnostsrbijeav".

Он је позвао Комонвелт Доминика да учествује на Међународној светској изложби "Експо 2027" и захвалио тој земљи на подршци кандидатури Србије за домаћина ове престижне манифестације.

"Наставићемо да развијамо свеукупну сарадњу у свим областима од обостраног интереса, како са Комонвелтом Доминика, тако и у оквиру регионалних организација Западне хемисфере у којима Србија има статус посматрача", написао је председник  Вучић на Инстаграм профилу "buducnostsrbijeav".

понедељак, 20. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара