Читај ми!

Коалиција "Савез за будућност и развој" најавила учешће на београдским изборима

Коалиција Савеза за будућност и развој, Бошњачке грађанске странке, Странке Црногораца, Влашке народне странке, Грађанске странке Грка Србије и Савеза Југословена учествоваће на београдским изборима који су расписани за 2. јун ове године, најављено је на конференцији за новинаре.

Представник Савеза за будућност и развој Ферид Булић рекао је да ће у понедељак или у уторак саопштити које ће још странке, покрети и удружења изаћи заједно са овом коалицијом на београдске изборе, као и ко ће бити њихов кандидат за градоначелника Београда.

"Ми ћемо врло јасно, као озбиљни људи и озбиљне странке, понудити програм, план и конкретна решења за све делове Београда.Сви ми смо заинтересовани да Београд буде место у коме ћемо живети боље, у коме ће се сусретати цивилизације и место које ће показати космополитиски дух у хисторијском контексту, али и традиционални који је вековима постојао у Београду", рекао је он.

Булић је рекао да "морамо да имамо бољи и безбеднији Београд".

"Нама је безбедност деце прва ствар.Борићемо се да заживи прича полицајац у крају", рекао је он.

Председник Грађанске странке Грка Србије Василиос Провелегиос рекао је да београдске општине заслужују равноправнији развој и право да самостално доносе одлуке о правцу развоја у свом комшилуку.

Провелегиос је рекао да та коалиција подржава оснивање нових општина у Београду, као што су Дунавски венац, Авалски венац и Батајница.

Председник Бошњачке грађанске странке Јасминко Хаџисалиховић рекао је да та коалиција хоће Београд, Србију, регион "у којима више не живимо једни поред других, него једни са другима".

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара